Logó mizéria
2011. április 17. írta: kristoforo

Logó mizéria

Két hónappal ezelőtt írtuk, hogy a siklos.hu-n megjelent egy pályázati felhívás, melyben a vár logójának megrajzolására hívták fel az érdeklődők figyelmét. A pályázati feltételekkel szemben már akkor is aggályunkat fejeztük ki, a végkifejlete az ügynek szintén elkeserítő. Nemrég a következő közlemény jelent meg szintén a siklos.hu-n.

A Siklósi Várszínház Nonprofit Kft. által a „Siklósi Vár logójának és arculatának” tervezésére meghirdetett pályázat lezárult.

A Siklósi Várszínház Nonprofit Kft. a pályázatot érvénytelennek minősíti.

Köszönjük a beérkező pályaműveket!

A pályázat érvénytelen. Miért is? Mi az indok? Gondolom érkezett be pályázati anyag, mert megköszönték azt. De miért érvénytelen? Nem készült megfelelő minőségű alkotás? Időközben megrajzolták saját maguk, vagy megrendelték mástól? Vagy így nem kell nyertest hirdetni, de mint azt a pályázati kiírásban olvashattuk, a beérkezett művekre igényt tartanak? Vagy esetleg nem felelt meg egyik pályamű sem a formai követelményeknek? Mondjuk ez utóbbit kétlek, mert a kiírásban egyáltalán nem adtak meg formai követelményt. Ja de mégis, mindössze annyit, hogy milyen fájlformátumban kell leadni az anyagot. Szerencsére meg sem fordult a fejemben, hogy pályázzak, már azt is sajnálom, hogy előző cikkünkben buzdítottuk valamelyest a népet. A szervezőkről meg annyit mondanék, hogy a pályázattal kapcsolatos kommunikációból megbuktak. Egyes, leülni.

Egy rendes pályázati kiírást körülbelül így képzelünk el ebben a témában: A Katona József Színház pályázata.

A bejegyzés trackback címe:

https://siklos.blog.hu/api/trackback/id/tr962834122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása