Elkészül?
2011. október 07. írta: kristoforo

Elkészül?

A minap jelent meg a siklos.hu-n egy meghívó, miszerint hamarosan elkészül a vár parkolójában épített látogatóközpont.

Látogatóközpont átadása

„Siklós-Mohács Turisztikai tengely” – Siklósi Vár részleges műemléki felújítása és Látogatóközpont építése

Ünnepélyes zárórendezvény

Tisztelettel meghívjuk Önt a „Siklós-Mohács turisztikai tengely” c. projekt ünnepélyes záró rendezvényére.

Dátum: 2011. október 15. (szombat) 11 óra
Helyszín: Siklósi Vár, Látogatóközpont

Ezen a napon a Siklós Kártyával rendelkezők ingyenesen látogathatják meg a várat!

Mostanában nem jártam arra, így nem tudom, hogy milyen készültségi fokon is áll a történet, azonban a vár májusi álmegnyitójakor látottak alapján már akkor egyértelmű volt, hogy nem fog elkészülni az akkor beharangozott június 30-ig. Lám-lám nem is készült el. Mint már többször megjegyeztük nem az a gond, hogy csúszik az átadása valaminek, hanem hogy állandóan görcsösen ragaszkodunk, fogadkozunk egy lehetetlen dátumhoz, aztán jön a kapkodás és a pofára esés. Volt már ilyen néhányszor.

Na majd most megnézzük, mit is tud a látogatóközpont. Mint írtam nem ismerem a jelenlegi helyzetet, de ha a parkoló helyére épült, hol fognak parkolni a látogatók? A Lidlinél??? Azt is tudjuk, hogy ez a projekt a mohácsi emlékparkkal egy kalap alatt készült. Bízom benne, hogy a kivitelezés minősége nem lesz olyan fos, mint amilyenre az Sátorhelyen sikerült. No majd kiderül. Vajon féljünk már előre?

A bejegyzés trackback címe:

https://siklos.blog.hu/api/trackback/id/tr413285729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása