"Technikailag megtelt"
2013. május 16. írta: kristoforo

"Technikailag megtelt"

Ha jól figyel az ember érdekes cikkekre lelhet Siklós hivatalos propaganda oldalán a Siklós Híradón. A mai napon például az írta az újság, hogy:

A vár korábbi Facebook-oldala technikailag „megtelt”, így új, több szempontból rugalmasabb oldalt indítottak Siklós büszkeségének.

Ez így mind szép és jó is volna, csak arról ne feledkezzünk meg, hogy a jelenleg meglépett váltás szükségességét már én is lassan másfél évvel ezelőtt megírtam. Szép jó reggelt kívánunk!

És akkor segítenék, hátha olvassa valamelyik illetékes, nehogy újabb másfél évet kelljen várni. A korábbi siklósi vár felhasználói fiókot tessék szépen visszaépíteni, a közösséget átterelni az új oldalra, majd pedig megszüntetni az egészet, mert a kettősség mint mindenhol itt is kerülendő.

Ja és még csak annyit... felejtsétek már el végre a névnapi köszöntéseket mert egy hülyeség!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://siklos.blog.hu/api/trackback/id/tr625303720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása