Ördögkatlan és 2011
2011. május 12. írta: kristoforo

Ördögkatlan és 2011

Első évben (2008), megmosolyogtam, akkor még nem is tudtam. Másodikban (2009) megnéztem és leesett az állam, azóta a rajongója vagyok. Ez az Ördögkatlan Fesztivál, idén már negyedszer, augusztus 3 és 7 között

Bár a Bárka Színház szervezi, és ez azért egy kicsit más színvonalon mozog mint a környékbeli egyéb rendezvények, de azért mégiscsak összehasonlítom, és meg kell hogy hagyjuk, messze-messze felülmúlja minden más helyi rendezvény színvonalát a környéken. És a három kitelepülés (Kisharsány-Nagyharsány-Palkonya) azért jól megmutatja a három nagytelepülésnek (Harkány-Siklós-Villány), hogy hogyan is kell ezt csinálni, még ha ott van a Bárka is a hátuk mögött. Szóval már alig várjuk. Szólni fogunk róla még eleget.

A bejegyzés trackback címe:

https://siklos.blog.hu/api/trackback/id/tr282899214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása