SVSZ.HU - Így kell ezt csinálni
2011. július 07. írta: kristoforo

SVSZ.HU - Így kell ezt csinálni

Sok más környékbeli weboldallal ellentétben a Siklósi Várszínház aktuális honlapja minden dicséretet megérdemel. 2011-ben egy magára valamit is adó vállalkozás, önkormányzat, vagy egyéb szervezet, legyen az bármi is, főként ha turizmusban, vendéglátásban utazik, nem engedheti meg magának, hogy ne jelenjen meg saját honlappal az interneten. Ha ezt megteszi, azt végképp nem engedheti meg magának, hogy egy igénytelen, esetleg primitív, vagy anti-felhasználóbarát honlappal mutasson magáról első benyomást a nagyvilágnak. A környékünkön nem sok honlapot tudunk mutatni, ami igazán használható, vagy igényes. A siklósi Tűzoltóság honlapja például a ritka kivételek közé tartozik, abszolút rendben van. Másik véglet például a siklósi Könyvtár internetes megjelenése, nem tudom eldönteni, hogy inkább sírjunk e vagy nevessünk. Ott van még a Thermal Spa, a borzasztó flash fejlécével, tragédia, és még sorolhatnánk naphosszat. Van tehát pozitív és negatív példa is szép számmal, és ez a cikk most egy pozitív példáról szól.

A Siklósi Várszínház honlapja egy abszolút friss megjelenésű, letisztult oldal benyomását kelti, ugyanakkor nagyon jól használható, és ami a legfontosabb, van mögötte tartalom is. Mert hiába a fényes máz, ha belül üres, egy jó oldal akkor érhet el eredményeket, ha a jó kiállás mögött használható, naprakész tartalmat talál az oda látogató. És az SVSZ.HU egy ilyen oldal. Azt sajnos nem tudom, hogy ki készítette, és milyen motor fut alatta, de tök fasza, gratulálunk. (Valami ilyesmi irányvonalat kellene felvennie a városi honlapnak is, például mint Balatonfüred honlapja, szerintem ez a követendő út)

A várszínház tehát egy külső szemlélő számára egy jó megjelenésű valami. Az első benyomás mindenképpen jó. Már csak egy bajom van vele, a logója... Rettenetes. De erről már korábban is volt szó.

A bejegyzés trackback címe:

https://siklos.blog.hu/api/trackback/id/tr803047962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása