Hová tűnt a csőszkunyhó?
2009. november 28. írta: kristoforo

Hová tűnt a csőszkunyhó?

Ezt a cikket már régóta terveztem megírni, sőt magának az oldalnak az elindítása is azon a számomra szörnyű felfedezésen alapult, hogy valamikor 2009-ben valaki lebontotta a Nagyharsány és Villány között, a Szársomlyó lábánál csücsülő kicsiny csőszkunyhót, mely hosszú-hosszú éveken át magányosan figyelte a körülötte lévő szőlőültetvényeket. Mindez sajnos idén megsemmisült. Amit rettentő nagy bűnnek, felelőtlenségnek tartok. Így múlik el épített örökségünk, múltunk.

Sajnos a fényképezőgépem valamikor az év elején megadta magát, így saját fotót nem tudtam készíteni a jelenlegi helyzetről, tehát a kunyhó hiányáról, és az interneten is csak ezt az egy felvételt sikerült előkerítenem, de higgye el nekem mindenki sajnos az a kis épület már nincs ott. Mint ahogy már ezen a képen is látszik a szőlőket kivágták, valószínűleg újat telepít valamelyik szőlősgazda a helyére és úgy vélem a tereprendezés áldozata éppen ez a kis kunyhó lett. Pontos információim sajnos nincsenek, de ha valaki tudja, hogy mikor miért hogyan történt a bontás, ill. ha van róla jobb fotótok, osszátok meg velünk. Sajnos valakinek valami megint útban volt...

A bejegyzés trackback címe:

https://siklos.blog.hu/api/trackback/id/tr901558159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása